Hjælp til et barn

Lulurules 3 måneder 1 uge siden 4

Hjælp til et barn

Jeg er en ung kvinde på 35, der bor alene som med min hund. Købet hunden for at hav noget selvskab og jeg var træt at sidde der hjemme. Jeg vil ud af huset. Men selvom den søde lille hund til at holde mig  beskæftig, samt 3 niecer og venners børn. Så ønsker jeg mig Et barn. Mit ejet barn. Jeg ved bare ikke hvorda jeg skal gribe det an. Jeg har prøve at finde ham jeg vil dele det med. Prøver det stadigvæk at date. Men måske er jeg for kræsen! Jeg synes at det svært at ham og tiden er ved at løbe ud for mig. Jeg har læst en masse om  facilitet og ivf behandlinger. Men det er en jungle. Også er der jo det med priserne. Jeg har en opsparing, men det er jo ikke billigt at få et barn, men de er jo også dyre i alle årene. 
Jeg læste en  artikel, hvor en mand hjalp en kvinde på min aldre, med at donere hans sæd for at komme hurtigere igang. Også det ikke blev for sterilt. 
Er det mig der griber det hele forkert an?
Hvis der er nogle der har en oplevelse de kan del med mig. Ellers også nogle forslag til det kan hjælpe mig?
Det ville jeg sætte pris på. 

blaab 3 måneder 1 uge siden

Synes du ikke selv, at et barn fortjener både en mor og en far?
Begge mine søstre er enlige mødre. Selv med en masse hjælp fra min mor og mig (også økonomisk) er det ikke ligefrem en dans på roser.
Det tyder på, at du ensom. Jeg vil anbefale dig at melde dig ind i en eller anden forening. De fleste kirker har en masse gratis arrangementer i løbet af ugen, også for ikke-religiøse mennesker.

Torsten Bonfils 3 måneder 1 uge siden

Hvis du bare et interesseret i en klat sæd, kan du så ikke bare gå i byen i weekenden og tage en mand med hjem? Sig eventuelt til ham at du er på p-piller. heart

Ved 3 måneder 1 uge siden

Det må de kunne klare i teknisk forvaltning i kommunen - når der ikke er sne som de hverken kan komme frem eller tilbage for .
 

sortey 3 måneder 1 uge siden

Hej 
​Jeg mand fra ringsted , jeg vil gerne være doner  for , dig  og støtte dig , efter behov , med praktiskt hjælp , vi kan lave kontakt , hvor dine betinglser , står , jeg  kræver ikke være del af barnet  liv ,  du vil få mulighed for , kontakt  mig via mail , det eneste jeg ønsker , er vi gør det , som irl sex // elskov , så det bliver kærlighed barn ,  du kan også få den hjælp helt anonymt ,   men stadig  som sex ,  tænker man kan mødes på hotel ,  / ferie tur , og lave barnet , knus  Hans  min mail er  sortey@live.dk